Private

Autoriseret bekæmpelse af skadedyr i hjemmet, hurtig udrykning og brug af effektive og miljøvenlige produkter.

Skadedyrsbekæmpelse for private hos Brovall

Er dit hjem eller have plaget af skadedyr? Brovall Skadedyrsservice tilbyder autoriseret skadedyrsbekæmpelse for private i København og på Sjælland. Vi har mere end 20 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og sørger for at give den rette rådgivning gennem hele forløbet.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk, bekæmpelse af hvepse, bekæmpelse af møl og mange andre skadedyr såsom fluer, væggelus og mus.

God dialog og hurtig udrykning

Høj service og god dialog er en prioritet for os. Vi ved, at skadedyr kan være en stressende situation for vores kunder, og vi ønsker at gøre processen så problemfri som muligt. Vi forstår vigtigheden af at få skadedyrsbekæmpelse løst hurtigt og effektivt, så du kan føle dig tryg i dit hjem igen. Derfor rykker vi også hurtigt ud for at håndtere problemet.

Effektive og miljøvenlige produkter

Vores team arbejder med de bedste produkter for at sikre en sikker og effektiv bekæmpelse. Samtidig vægter vi også miljøvenlighed højt og bruger kun produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser af Brovall Skadedyrsservice

Vi vægter den gode dialog, højt serviceniveau og tydelige resultater højt, og det afspejler sig også i vores kunders anmeldelser af vores service.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt os for hjælp til bekæmpelse af skadedyr i hjemmet

Vi tilbyder også service i weekenden uden ekstra tillæg, så du ikke skal vente på hjælp til at komme af med skadedyrene. Kontakt os på telefon (+45) 5123 7711 eller via e-mail info@brovall.dk. Her kan du få få et uforpligtende tilbud og mere information om vores service.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at bekæmpe skadedyr i dit hjem.