Serviceaftaler

En serviceaftale hos Brovall Skadedyrsservice indebærer kontroller af aktiviteten mod alle skadedyr, hvilket kan minimere skadedyrsaktiviteten væsentligt.

Serviceaftale med Brovall Skadedyrsservice

En service aftale kan med fordel laves hos Brovall Skadedyrsservice.

Den indebærer, at vi kontrollerer aktiviteten hos jer. Serviceaftalen kan være mod alle slags skadedyr.

Et eksempel kunne være, at I har problemer med rotter eller mus, og vi sætter nogle stationer op, som vi tjekker efter aftale.

Dette kan hjælpe til, at skadedyrsaktiviteten minimeres i en væsentlig grad. Efter hver kontrol vil I modtage en rapport elektronisk, så I ved, hvad vi har foretaget os, så I kan fortsætte jeres arbejde eller hverdagsliv uden bekymringer om skadedyr.

Bemærk: starter vi en serviceaftale udelukkende for rotter og mus, skal der foretages en lovpligtig bygningsgennemgang.

Her vil Brovall Skadedyrsservice notere fejl og mangler på matriklen, som I kan udbedre, så vi sammen er på forkant mod rotter og mus.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser af Brovall Skadedyrsservice

Vi vægter den gode dialog, højt serviceniveau og tydelige resultater højt, og det afspejler sig også i vores kunders anmeldelser af vores service.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Få mere information om skadedyrsbekæmpelse hos Brovall

Vil du gerne vide mere om vores service, priser eller tidligere projekter? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 5123 7711, ved at sende en mail til info@brovall.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.