Virksomheder

Bekæmpelse af skadedyr for virksomheder

Som en professionel skadedyrsbekæmpelsesvirksomhed, er Brovall klar til at hjælpe virksomheder i København og på Sjælland med at bekæmpe skadedyr. Vi har mere end 17 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse og kan hjælpe alle slags virksomheder, såsom kontorer, restauranter, fabrikker og mange andre.

Få en skræddersyet aftale

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftale, der passer til den enkelte virksomheds behov. Ofte indeholder en serviceaftale 4-6 besøg om året, hvor vi foretager en inspektion og gennemfører skadedyrsbekæmpelse, hvor det er nødvendigt. Vi sørger for at bekæmpe skadedyr på en sikker, effektiv og miljøvenlig måde.

Vi tilpasser sig os til jeres virksomhed

Alle virksomheder har forskellige behov. Det er vi er klar over, og vi tilpasser vores arbejde til disse. Vi er fleksible og kan rykke ud hurtigt, hvis det er nødvendigt. Vi kører også i weekenden uden ekstra tillæg for at sikre, at din virksomhed er skadedyrsfri.

Vores mål er at sikre, at din virksomhed er skadedyrsfri, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi sørger for at levere en høj service, god dialog og miljøvenlige produkter, så du kan være sikker på, at din virksomhed er i gode hænder.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at vide mere om vores service, priser eller tidligere projekter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 51 23 77 11, ved at sende en mail til info@brovall.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe din virksomhed med at bekæmpe skadedyr.

Anmeldelser

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os