Hvepsebekæmpelse / bekæmpelse af hvepse

Skal du have udført hvepsebekæmpelse? Hos Brovall tilbyder vi effektiv bekæmpelse af hvepse på hele Sjælland.  Hvis du har mistanke om hvepse, vil vi opfordre dig til at gøre nogle af følgende ting, inden I kontakter et professionelt skadedyrsserivce:

I kan kontrollere, om der er nogle huller i udhæng eller muren, hvor der er hvepse aktivitet (sværmer om bestemt huller). I så fald er det muligt at købe nogle produkter mod hvepse hos byggemarkeder.
I skal være varsomme, fordi hvepse kan være aggressive, så oplever I aggressive hvepse, vil vi opfordre jer til at kontakte et professionelt skadedyrsservice.

Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Værd at vide i forbindelse med bekæmpelse af hvepse

I Danmark kan der findes op til 7 forskellige arter af gedehamse. Den mest almindelige gedehams kendes af den almene dansker som en hveps. Ligesom myrer og bier er hvepse et socialt dyr, fordi de passer på deres afkom, og de bor også sammen. Et hvepsebo består af en form for papir, som bliver dannet af deres spyt og afgnavet træ. Et hvepsebo kan kendes ved, at det har en rund form, hvor hvepsene kan komme ind og ud via et hul i bunden. Derudover består den af flere skaller.
I foråret begynder de overlevende hvepsedronninger at foretage byggeriet af det nye bo. Det gør hun alene fra starten af, indtil de første larver er udviklet videre til arbejderhvepse, som overtager videre bygningen af boet. Hvepse lever af forskellige ting såsom syltetøj, nektar, råddent kød og andre dyr (små insekter) – derfor kan I opleve, at de generer jer om sommeren, hvis I spiser udenfor.

Hvepse kan nemt forveksles med honningbier, men det skal de ikke. Hvepse producerer først og fremmest ikke honning, men de har også mulighed for at stikke flere gange, hvis de bliver aggressive. Alle hvepse bortset fra dronningen lever kun det år, som de er blevet født i. I sensommeren udklækkes mange dronninger, som skal ud og skjule sig, inden vinteren kommer. Det er vigtigt, at de parrer sig før, at de finder et gemmested, som de kan overvintre til næste forår. Arbejderhvepsene vil så småt gå hen og dø, og i denne periode er de aggressive.

Få udført hvepsebekæmpelse i tide

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du gerne have en professionels vurdering? Vi kan kontaktes enten via mail info@brovall.dk eller telefon 51 23 77 11, hvor vi kan vejlede uforpligtende og om nødvendigt finde en løsning samme. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Anmeldelser

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os