Bekæmpelse af kakerlakker

Når det kommer til kakerlakker, så er der flere forskellige typer. Den hyppigste i Danmark er den tyske kakerlak. De findes mange forskellige steder i vores land, og derfor er det ikke ualmindeligt, at de finder ind i private hjem.
Det er vigtigt at få behandlet mod kakerlakker, hvis du har en mistanke om det. Udover de er ulækre, har de også mulighed for at udgøre en sundhedsfare, fordi de kan overføre bakterier. De smitter fra både afløb, toiletter og køkkener.
Kakerlakker formerer sig hurtigt – derfor opfordrer vi jer til at kontakte et autoriseret skadedyrsservice til skadedyrsbekæmpelse hurtigst muligt, så skaden kan blive mindsket, og problemet løses på en god og effektiv måde. Bekæmpelsen af kakerlakker kan være besværlig og bør udføres af en professionel, fordi kakerlakker skal håndteres således, at de ikke spreder sig til andre og større områder.

Informationer om kakerlakker og den tyske kakerlak.

Kakerlakker er nært beslægtede med græshopper og fårekyllinger, og de er et primitivt insekt.
Den tyske kakerlak er oval og fladtrykt, som også har kraftige løbeben. Den kan blive op til 12 mm. lang. Hele dens krop har dækvinger over sig. Under dækvingerne har den flyvevinger, som den sjældent gør brug af. Dens farve er gulbrun med mørke striber hen over brystskjoldet.
De fleste kakerlakker kan bedst lide at befinde sig under varmere luftlag. De fleste arter af kakerlakker, som er til gene i Danmark, er indført til landet og er afhængig af opvarmede lokaler. Dette er grunden til, at nogle oplever dem i deres private hjem.
Vi opfordrer derfor at kontakte et autoriseret skadedyrsservice. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler.

Kontakt os på telefon 5123 7711 eller via email: info@brovall.dk og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et trygt og skadedyrsfrit miljø. Du kan også bruge vores kontaktformular.

Anmeldelser

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os