Bekæmpelse af møl i frø og klæder

Har du behov for hjælp til skadedyrsbekæmpelse og er usikker på omfanget af problemet, er vi her for at vejlede dig med vores mange års erfaring.

Effektiv bekæmpelse af møl og vejledning

Har du brug for professionel hjælp til bekæmpelse af møl i København eller på Sjælland?

Ring til Brovall i dag på (+45) 5123 7711 for effektiv mølbekæmpelse – Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Hvis du er i tvivl om problemets omfang, så giv os et kald, og så kan vi vejlede dig. Vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse. Du kan også finde flere informationer her på siden om skægkræ bekæmpelse, bekæmpelse af hvepse og meget meget mere.

Klædemøl

Hvis du har mistanke om klædemøl, vil vi opfordre dig til at gøre nogle af følgende ting, inden I kontakter et professionelt skadedyrsservice i forhold til bekæmpelse af møl:

Tag alt tøjet ud af jeres skabe og skuffer. Det skal I vaske det ved 60 grader eller fryse det i to døgn.

I har mulighed for at købe et produkt i håndkøb, som I kan sprøjte ind i jeres skabe og skuffer. Det kan blandt andet fås i byggemarkeder.

Oplever I stadig problemer såsom, at jeres tøj har huller, bør I hurtigst muligt kontakte et professionelt skadedyrsservice.

Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Bekæmpelse af møl i klæder og tekstil

Klædemøl kaldes også for tekstilmøl, som er en guld/kobber farvet insekt. De kan minde om en mindre sommerfugl, og de er omkring 6-8 mm lange, når de er fuldvoksne.

Klædemøl er ofte ansvarlige for, at du oplever skader i dit tøj såsom huller. Dette skyldes, at klædemøllens larver får næring af jeres tøj. Oftest vil skaderne ses på uld, silke og pelsværk.

Det kan være svært at finde klædemøllene, da de sjældent flyver rundt. Ofte opholder de sig i en lav højde og aflukkede rum i jeres skabe og skuffer. I vil dog ikke være i tvivl om, at disse skadedyr er til stede, da de sætter deres spor i jeres tøj.

Vi opfordrer derfor at kontakte et autoriseret skadedyrsservice. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler.

Bekæmpelse af frømøl

Har du mistanke om frømøl? Vi opfordrer dig til at gøre nogle af følgende ting, inden I kontakter et professionelt skadedyrsserivce:

Ryd jeres køkkenskabe og skuffer, hvor der er tørvarer såsom gryn og nødder.
Rens huller med en vatpind eller lignende, og tør eller vask jeres hylder med rodalon.

Oplever I stadig problemer såsom, at frømøl, der flyverm eller larver, som kan sidde i loftet, bør I hurtigst muligt kontakte et professionelt skadedyrsservice.

Informationer om frømøl

Frømøl er ligesom klædemøl, men de opholder sig oftest i køkkenet. De er hyppigst omkring 8 mm. lange, men de kan være helt op til 14 mm. De er brunlige med sorte pletter på ryggen, mens deres larver er hvide med sort hoved og kan blive helt op til 20 mm. lange.

Når det kommer til frømøl, kan de udgøre en trussel i jeres køkkener både private og virksomheder. I skal være opmærksomme på, om du ser sommerfugle lignende insekter flyve rundt både i køkkenet og andre rum. Det er også muligt at se larverne. De kan nemlig sidde i loftet, men også i jeres tørvarer eller huller i skabene.

Vi opfordrer derfor at kontakte et autoriseret skadedyrsservice. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser af Brovall Skadedyrsservice

Vi vægter den gode dialog, højt serviceniveau og tydelige resultater højt, og det afspejler sig også i vores kunders anmeldelser af vores service.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt os for bekæmpelse af møl

Vi kan kontaktes enten via mail info@brovall.dk eller telefon (+45) 5123 7711, hvor vi kan vejlede uforpligtende og om nødvendigt finde en løsning sammen. Du kan også anvende vores kontaktformular.

Læs også mere om bekæmpelse af skægkræ, sølvfisk, væggelus, myrer og kakerlakker.