Skægkræ bekæmpelse og bekæmpelse af sølvfisk

Få effektiv bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk med Brovall Skadedyrsbekæmpelse.

Få effektitv bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk

Har du fundet skægkræ eller sølvfisk i din ejendom? Få udført skægkræ bekæmpelse af Brovall Skadedyrsbekæmpelse i tide. Det er nemlig vigtigt at få udført bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk inden problemet vokser sig større.

Ring til Brovall i dag på (+45) 5123 7711 – Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Skægkræet er efterhånden et meget udbredt skadedyr i Danmark, og bekæmpelse af skægkræ har været nødvendigt i flere år. Dyret kan nemt forveksles med sølvfisk, men skægkræ kan hurtigt identificeres ved følgende kendetegn:

  • Et skægkræ er langt større end en sølvfisk, da de kan blive op til 2 cm lange
  • De kan kendes ved, at de har tre lange haletråde i den ene ende, mens deres hoved har to antenner
  • De kan også kendes ved, at den har små hår på hele kroppen. Blandt andet på siderne, som ligner skæg
  • Farven er mere brunlig, end en sølvfisk, som er grålig
  • Skægkræ har også andre bevægelsesmuligheder blandt andet kan de kravle op at vægge

Har du mistanke om skægkræ, opfordrer vi jer til at kontakte et professionelt skadedyrsservice. De kan nemlig være svære at få bugt med.

Informationer om bekæmpelse af skægkræ

Skægkræ kan findes i hele din bolig, fordi de har de bevægelsesmulighed ved at kunne kravle op af vægge. De er altædende, men de næres ofte af tørstof såsom døde insekter og papir, men også madvarer såsom mel og gryn. Derfor er det muligt at finde skægkræ overalt i boligen lige fra køkken i madvarerne til sengen i dit soveværelse.

Skægkræ er hurtige til at formere sig, når de først har indtaget boligen, og så er de nataktive, hvilket kan være en grund til, at man ikke ser dem, før det er blevet et væsentligt problem. De opholder sig for det meste tørre og varme steder såsom bag reoler, i revner eller sprækker.

Vi opfordrer derfor at kontakte et autoriseret skadedyrsservice. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler.

Information om sølvfisk bekæmpelse

Sølvfisk er grålige og blanke, og de bliver ca. 1 cm lang. De kan blive optil 4-5 år, men til gengæld er de ikke så frugtbare, da de kun lægger en snes æg i dens levetid.

En sølvfisk ser man mest i badeværelset og køkken, da de trives bedst hvor der er fugtigt. De kan ikke kravle på lodrette flader og altså kun færdes på gulvet i paneler og sprækker.

Man ser dem sjældent om dagen, da de er nataktive og helst vil være i mørke.

Man kan også være uheldig og finde dem i klædeskabe, og hvis man har noget f.eks. kunstsilke, holder de sig ikke tilbage med at gnaske lidt i det.

For at dække deres proteinbehov er døde insekter deres foretrukne spise.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser af Brovall Skadedyrsservice

Vi vægter den gode dialog, højt serviceniveau og tydelige resultater højt, og det afspejler sig også i vores kunders anmeldelser af vores service.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt os for professionel sølvfisk og skægkræ bekæmpelse

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid? Brovall Skadedyrsbekæmpelse kan kontaktes enten på mail info@brovall.dk eller telefon (+45) 5123 7711, hvor vi kan vejlede uforpligtende og om nødvendigt finde en løsning sammen. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Læs også mere om bekæmpelse af væggelus, møl, kakerlakker og myrer.