Skægkræ bekæmpelse / bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk

Miljøvenlig bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk

Har du fundet skægkræ i din ejendom? Få udført skægkræ bekæmpelse af Brovall i tide. Skægkræ er et nyt skadedyr i Danmark, men bekæmpelse af skægkræ har dog været nødvendigt i Norge i flere år. Dyret kan nemt forveksles med sølvfisk, men skægkræ kan hurtigt identificeres ved følgende kendetegn:

  • Et skægkræ er langt større end en sølvfisk, da de kan blive op til 2 cm lange
  • De kan kendes ved, at de har tre lange haletråde i den ene ende, mens deres hoved har to antenner
  • Et skægkræ kan også kendes ved, at den har små hår på hele kroppen. Blandt andet på siderne, som ligner skæg
  • Farven er mere brunlig, end en sølvfisk, som er grålig
  • Skægkræ har også andre bevægelsesmuligheder blandt andet kan de kravle op at vægge

Har du mistanke om skægkræ, opfordrer vi jer til at kontakte et professionelt skadedyrsservice. De kan nemlig være svære at få bugt med.

Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Informationer om bekæmpelse af skægkræ

Skægkræ kan findes i hele din bolig, fordi de har de bevægelsesmulighed ved at kunne kravle op af vægge. De er altædende, men de næres ofte af tørstof såsom døde insekter og papir, men også madvarer såsom mel og gryn. Derfor er det muligt at finde skægkræ overalt i boligen lige fra køkken i madvarerne til sengen i dit soveværelse.

Skægkræ er hurtige til at formere sig, når de først har indtaget boligen, og så er de nataktive, hvilket kan være en grund til, at man ikke ser dem, før det er blevet et væsentligt problem. De opholder sig for det meste tørre og varme steder såsom bag reoler, i revner eller sprækker.

Vi opfordrer derfor at kontakte et autoriseret skadedyrsservice. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler.

Sølvfisk

Sølvfisk er grålige og blanke, og de bliver ca. 1 cm lang. De kan blive optil 4-5 år, men til gengæld er de ikke så frugtbare, da de kun lægger en snes æg i dens levetid.

En sølvfisk ser man mest i badeværelset og køkken, da de trives bedst hvor der er fugtigt. De kan ikke kravle på lodrette flader og altså kun færdes på gulvet i paneler og sprækker.
Man ser dem sjældent om dagen, da de er nataktive og helst vil være i mørke.
Man kan også være uheldig og finde dem i klædeskabe, og hvis man har noget f.eks. kunstsilke, holder de sig ikke tilbage med at gnaske lidt i det.
For at dække deres proteinbehov er døde insekter deres foretrukne spise.

Kontakt os for professionel skægkræ bekæmpelse

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid? Vi kan kontaktes enten på mail info@brovall.dk eller telefon 51 23 77 11, hvor vi kan vejlede uforpligtende og om nødvendigt finde en løsning sammen. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Læs også mere om bekæmpelse af væggelus, møl, kakerlakker og myrer.

Anmeldelser

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os