Bekæmpelse af væggelus

Effektive tips før professionel væggelusbekæmpelse inkluderer at fryse bagagen, vaske tøj ved 60 grader, eller foretage en grundig støvsugning langs paneler og sengerammer.

Hvis uheldet er ude for eksempel efter en rejse, så vil vi opfordre jer til at prøve at gøre nogle af disse ting, inden I kontakter et professionelt skadedyrsservice angående bekæmpelse af væggelus:

  • Har I fået mistanke om væggelus, kan I fryse jeres bagage, inden I pakker ud. I kan fryse bagagen i to døgn.
  • I kan med fordel vaske jeres tøj ved mindst 60 grader og derefter i tørretumbler.
  • Har I ikke mulighed for at fryse jeres kuffert, bør I støvsuge den grundigt, hvor I smider støvsugerposen ud bagefter.
  • Har I allerede pakket ud, kan I forsøge at løse problemet ved at foretage en grundig støvsugning langs paneler og sengerammer. Husk at smide den brugte støvsugerpose ud bagefter.
  • Oplever I stadig problemer såsom at blive bidt, bør I hurtigst muligt kontakte et professionelt skadedyrsservice.

Vi kører i weekenden uden ekstra tillæg.

Kort information om væggelus

Væggelus er i familie med tægen, som er et lille blodsugende insekt. Væggelus lever af menneskeblod, men de kan også bruge blod fra hunde eller katte. De bruger blodet til at yngle, men de kan snildt gemme sig op til et år uden blod.

De er natteaktive, hvor de bliver lokket af kropsvarme, og derfor oplever man ofte kløende bid, når man står op. Bidende minder om loppebid og myggestik, så de kan nemt forveksles.

Væggelus lægger op til tre til fem æg om dagen, og ét væggelus kan lægge op til 200 æg i sin levetid. Derfor er det vigtigt, at man får behandlet væggelus ordentligt, så de ikke formerer sig.

Få autoriseret hjælp til bekæmpelse af væggelus

Bekæmpelse af væggelus kræver erfaring. Det kan være vanskeligt at slippe af med dem, og forsøger man at komme af med dem uden at gøre det korrekt, kan de ende med at spredes ud til andre rum eller muligvis andre lejligheder. Processen kan hurtig blive dyr og langsommelig, hvis behandlingen ikke foretages af en professionel.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser af Brovall Skadedyrsservice

Vi vægter den gode dialog, højt serviceniveau og tydelige resultater højt, og det afspejler sig også i vores kunders anmeldelser af vores service.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi opfordrer dig til at kontakte et autoriseret skadedyrsservice, hvis du har den mindste mistanke om væggelus. På den måde sikrer du dig, at de bruger de rigtige sprøjtemidler efter gældende regler. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 5123 7711, sende en mail til info@brovall.dk eller benytte kontaktformularen, hvis vi skal ringe dig op.